TIPS FÖR MÄN

Använd rätt underkläder för en bekvämare livsstil.

Använd rätt underkläder för en bekvämare livsstil.

felaktig underkläder när du tränar exempelvis, kan exponentiellt öka din risk att drabbas av en infektion och irritation mot huden.

Löst sittande underkläder är perfekt – för både män och kvinnor, Lösa underkläder eller andningsbart material låter din hud andas, det är mjukt och lent. Leta upp material som bomull, polyester, spandex, etc

Byt regelbundet dina underkläder, kan bli ganska varmt där nere och hygien är något som ska tas på allvar när det gäller underkläder, kan leda till dålig lukt och att Bakterier (svampinfektioner) trivs i varma, mörka, fuktiga platser, så se till att hålla dina underkläder rena, fräscha och torra.

Överväga att gå commando – I allmänhet kan man säga att commando är bra. Det finns dock vissa fall där du bör överväga att bära underkläder, Den bästa tiden att gå commando är idealiskt vid läggdags, där du kan koppla av och låta allt andas.

hitta underkläder som både är praktiska och fyller en funktion och något som du själv tycker ser bra ut och som du är stolt över.

SOVA UTAN KALSONGER ?

SOVA UTAN KALSONGER ?

  1: Du känner mindre stress, mer självförtroende
När du sover naken utsöndras mer oxytocin. Detta hormon ha viktiga psykiska och sociala effekter. Mer oxytocin i kroppen minskar stress- och ångestkänslor, och gör dig mer lycklig och tillitsfull

  2: Du blir snyggare
Att sova naken leder till lägre kroppstemperatur under sömnen. låg kroppstemperatur till ökad förbränning av kalorier,gör att fettprocenten i kroppen sjunker. Hög kroppstemperatur under sömnen med svettningar som följd resulterar ofta i hudirritation. minska risken för utslag och liknande.

  3: Du sover bättre
Den lägre kroppstemperaturen till bättre sömn. Pyjamas och/eller kalsonger täcker, värmer och försvårar för kroppen att reglera värmen under natten, och detta är viktigt för god sömn. Forskning visa att nakensovare somnar snabbare, sover djupare och mer oavbrutet än kalsongsovare.

  4: Du värnar din allra ädlaste del
Att sova i kalsonger gör att din allra ädlaste ägodel omges av värme och fukt – alltså den typen av miljö som bakterier trivs in. Bakterier ökar risken för infektioner

  5: Du värnar dina spermier
Det är urologen Brian Steixner vid Jersey Urology Group som slår larm om att det finns stora konsekvenser för män som sover i sina kalsonger, skriver The Sun.

Att sova med kalsonger kan nämligen försämra spermakvaliteten och därigenom minska fertiliteten hos män. Anledningen är att det riskerar att bli alldeles för varmt att sova med kalsonger.

– De nedre regionerna måste vara precis rätt tempererade för att optimera spermaproduktionen, förklarar Steixner.

Dessutom bildas mer bakterier om man sover med kalsonger, vilket ökar risken för irritation eller infektion i sår i området, förklarar han, skriver The Sun.

Så det är bara att slänga kläderna och sova naken i fortsättningen om du vill optimera din spermakvalitet helt enkelt.

Brukar du sova med kalsonger? (Omröstning)
JA/NEJ

Coming Soon
Brukar du sova med kalsonger?
Total Votes : 12
5 Tips På Mat Som Ökar Sexlusten!

5 Tips på mat som ökar sexlusten!

  1: Jordgubbar
äta dem med glass eller blandat med annan frukt. Att under slutet av kvällen få avnjuta ett glas champagne med sin älskade, självklart toppat med en jordgubbe, De somriga bären innehåller ämnen som förbättrar blodcirkulationen och gör att sexlusten spirar i kroppen.

  2: Avokado
innehåller naturligt goda fetter, viktiga vitaminer och aminosyror. Avokadon bidrar även den till förbättrad blodcirkulation och ökad sexlust, och går att variera i otaliga typer av maträtter. Du har klassikern guacamole, men det går också att panera avokadoskivor och steka dem i stekpannan.

  3: Mandlar
En av de mest proteinrika nötter som finns är mandeln, Mandelns näringsrika ämnen får igång sexlusten hos många, och kan dessutom hjälpa till att motverka infertilitet. Det är kanske dags att vi tar en funderare över varför man egentligen lägger den där mandeln i gröten vid jul.

  4: Vattenmelon
Under en stekande het sommardag finns det väl inget godare än en rejäl tugga vattenmelon. Många föredrar den goda frukten på grund av dess låga innehåll av kalorier, men den innehåller också ämnen som får oss att slappna av och känna oss lugna. Avslappning och lugn är en grundläggande känsla som gör att sexlusten vaknar till.

  5: Sesamfrön
Sesamfrön är en rik källa till zink, som är bra både för hälsan och sexlusten. De är lätta att äta, och går att lägga till i det dagliga intaget av nyttigheter så att hälsan, och sexlusten, håller sig på topp hela tiden.

 

4 Sätt Att Se Piggare Ut Efter En Lång Dag På Jobbet

4 Sätt att se piggare ut efter en lång dag på jobbet!

  1. Tvätta ansiktet – Att få bort fett och smuts gör att du känner dig fräschare, Skölj ansiktet med lite ljummet vatten, Avsluta sedan tvätten med att skölja 3-5 gånger med iskallt vatten för att få igång blodcirkulationen och den härligt friska känslan.
  2. Gör 10 armhävningar och 20 squats – Lite fysisk aktivitet ger dig alltid extra energi, bästa mot mental trötthet är fysisk aktivitet
  3. Stylea om håret – Under dagen blir det ofta lite platt och trist. Att förnya frisyren ger dig en känsla av nystart, ett enkelt sätt att se piggare ut att rufsa till håret och stylea om det och du slipper se sliten ut.
  4. Drick inte kaffe eller energidryck under dagen – Koffein piggar inte upp, det tar bara slut på din totala energi snabbare och i en stark push. Effekten blir att du blir trött och slö resten av dagen, Så vill du se piggare ut skall du sluta dricka kaffe och energidryck för du blir inte piggare.

Vill du långsiktigt se piggare ut så, börja träna och ät vettig mat. Gör du det så kommer du att se stor skillnad inom bara någon vecka.

MANSFÖRKYLNING ÄVEN KALLAD MANCOLD ÄR INGEN MYT!

MANSFÖRKYLNING ÄVEN KALLAD MANCOLD ÄR INGEN MYT!

Mancold är ett begrepp för att beskriva hur män kan reagera på sina förkylningar

Aftonbladet har grävt i frågan och menar att män faktiskt tenderar att drabbas hårdare av dessa virus än vad kvinnor gör. Inte minst när det kommer till influensa.

Förebygga mansförkylning?
  ⦁ Du kan vaccinera dig.
  ⦁ Få i dig tillräckligt med vitaminer
  ⦁ Använd handsprit

Du är fullt berättigad till att vara hur ynklig du vill när du väl drabbas =)

 

Raka dig på rätt sätt med 5 enkla rakningstips

Raka dig på rätt sätt med 5 enkla rakningstips

Steg 1
Första steget är att rengöra och fukta huden och skägget, genom att skölja med varmt vatten eller ta en dusch innan du rakar dig. För det vidgar nämligen skäggstråna och får dem att svälla och mjukar upp dem, vilket gör att rakbladet skär av dem lättare.

Steg 2
Förberedda huden och skägget ytterligare med en rakolja, raktvål, rakskum eller rakkräm. Det är dessa produkter som ger ett raklödder, vilket gör att rakhyveln glider bättre och jämnare över huden så att du kommer åt alla skäggstrån, låta det sitta i en liten stund innan du påbörjar rakningen, några minuter räcker. Då mjukas nämligen skäggstråna upp ytterligare och rakningen blir mer skonsam.

Steg 3
När du rakar dig bör du raka dig i skäggväxtens riktning. Sträck ut huden med ena handen samtidigt som du håller i rakhyveln med andra handen. Du bör försöka undvika att raka ”rakt” mothårs, då risken för små inflammationer och annat är som störst då. Du skall försöka raka dig med så få dragningar eller pass på samma ställe som möjligt. Träning ger färdighet och efter ett tag bör du inte behöva mer än en eller max två dragningar på samma ställe.

Steg 4
När du är klar med rakningen sköljer du av de områden du rakat och torkar dig sen med en handduk. Försök att klappa eller badda handduken försiktigt då du irriterar huden mer om du ”gnuggar” handduken, dessutom minskar hudens elasticitet vid gnuggning och ålderstecken visar sig snabbare.

Steg 5
Har du torr eller känslig hud är detta steg väldigt viktigt. Att raka sig irriterar huden och det är viktigt att smörja in den med en After shave efter att du är klar.
Glöm inte att rengöra och torka dina verktyg efter att du rakat dig. Då håller de längre och håller sig fräscha till nästa gång du skall raka dig.

 

favoriter

1+